søndag 10. oktober 2010

BJØRNEN 933 moh.

Det har blitt noen turer siden sist innlegg også. Forrige søndag gikk jeg og jentene fra Åndalssetra inn til Svarttjønna og Langvatnet i regnværet. Minstejenta plukket sopp...

På vei tilbake hvilte vi og spiste niste i gapahuken.

Denne uka har jeg og minstejenta vært i Børresdalen en tur.

Jeg og naboen har også vært på Elnessetra, men tok ingen bilder derifra.Så igår, endelig, ble det tur på Bjørnen 933 moh. ilag med 3 venninner.Denne turen har jeg drømt om lenge, men skulle ønsket meg bedre vær når vi først var der.Vi ble overrasket av tåke, men kom oss på toppen før vi måtte snu og komme oss ned igjen. Gleder meg til neste fjelltur :)6 kommentarer:

Unknown sa...

heihei, og takk for besøk på bloggen min. Så koselig det var blitt i Børresdalen..der luftet jeg hund nesten daglig når jeg bodde i Elnesvågen...men det er over 20 år siden...
Gulltanna: Ja vet du hvor fotballbana på Folland er? Da kjører du forbi den, og oppover. Da treffer du på toppen en parkeringsplass og der er det tydelig sti opp til Gulltanna. Derfra er det fint å gå i gruvene over på Fagerfjellet, og gjerne ned dalen mellom Gulltanna og Hagahornet på vei tilbake..da treffer du bilen igjen. Vil du ha en lengre tur, er det fint å gå helt over på Meek-Knoken og tilbake.
Håper du får en fin tur!!

Unknown sa...

Gulltanna-gruvene og ned dalen passer fint for barn om du parkerer oppe der stien begynner.
Jeg anbefaler å ta en titt i gruveåpningen...spennende for barn....men ikke gå inn uten lys og hjelm :)) God tur!!

Unknown sa...

og vær forsiktig med den stupbratte sida på toppen...

Elisabeth sa...

Tusen takk for tipset!!

Grete sa...

Heisann Elisabeth eller sprekingen burde jeg kanskje kalle deg. Må skryte av at jeg i helga slo deg med 14 høydemeter....men jeg brukte 4 hjul jeg da,hehe !
Ha en flott uke....du har vel flere turer på lista kjenner jeg deg rett !
Klem.

Jan Erik sa...

Takker for hyggelige kommentarer på Tursiden. Ser du er over middels aktiv ute på tur... Mange flotte bilder, og gamle minner fra turer.

Holder foresten på å oppdatere, og legge til nye løsninger for Tursiden. Prøver å få til en god løsning for å legge til egne turer/guider, så om du har lyst til å dele noen av turene er du hjertelig velkommen når det er klart.