søndag 22. april 2012

Tid for tur :-)

Torsdag etter jobb, gikk jeg rundt Elnestangen. Greide ikke å sitte hjemme selv med bihulebetennelse. Det var så nydelig vær ute. Det er vi ikke akkurat bortskjemt med her i det siste. Satte meg på et soloppvarmet svaberg og tok innover meg stillheten. Herlig!

Fredag hadde jeg fri fra jobb, så ba med meg søskenbarnet mitt ut på tur. Vi valgte Halåssetra for å se etter gaupa som var observert der sist onsdag. Slik som vi skravla, fikk vi selvfølgelig ikke øye på noen gaupe, men en kjempefin tur i flott vær var det.


I dag gikk jeg og jentene over Klempertåsen for første gang i år. Siden denne turen er en av årets Stikk Ut-poster, blir det nok ikke den siste.Her fikk vi se to ørner sveve forbi.


Her har lokale dugnadsfolk laget gapahuk og diverse langs stien. Gapahuken har fått navnet; Konglebu

4 kommentarer:

Liv Janne sa...

Hei igjen! - og takk for fine kommentarar på bloggen min:) Ser ut som dere har mange fine turområder! Og veldig kjekt for dei små når det er laga så fine gapahuker som ein kan kose seg i!

Liv Janne sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Jill Kristin Ø.Remme sa...

Så spennende med gaupe da, selv om det sikkert var like kjekt å skravle:))) Men tenk om du hadde fått en blinkskudd:))

Ser dere har snø ennå...her kommer heldigvis våren mer og mer. Bortsett fra denne nordavinden da. Her ute i havet er han jammen ikke sjenert!!!

Ha herlig turer fremover:)))

Eli Kristin Magnussen sa...

Flotte bilder, fantastisk turterrenger for store og små rundt deg, Elisabeth! Kjempekjekt med så stilige gapahuker også da :)

Ser frem til mange flotte turer i SOLSKINN og varme fremover, måtte det bli mange av de. Det gjelder vel både til havs og til fjells for din del ;) Blir spennenden med nyebåten, dere flytter vel inn på Grislågværa for sesongen snart :P

Kos dere på tur - spreke snupper du har! ;)

Klem,
Eli Kristin