søndag 26. februar 2012

Kyststien i Bud

Både i går og i dag har vi gått Kyststien i Bud. I går var det tilnærmet vindstille da  bare jeg og jentene gikk, men i dag blåste det surt da vi gikk ilag med "Aktiv på søndag"-gjengen.


Det er uansett virkelig godt å endelig komme seg ut etter alt møkkaværet vi har hatt. Vi oppdaget hestehov langs stien, det tar vi som et sikkert vårtegn.


Håper våren kommer fortere enn svint :)


Et annet vårtegn er at det er aktivitet nede i småbåthavna. Neste helg skal vi hente hjem nybåten, en Galeon 38. Vi gleder oss som unger!

2 kommentarer:

Unknown sa...

Hei:) Takk for koselig kommentar inne på bloggen min! Kjekt å oppdage nye blogger og spesielt kjekt når man oppdager blogger fra sitt eget nærområde. Kjempefin blogg du har - den vil jeg følge videre! Ha en fortsatt fin søndag:))

Eli Kristin Magnussen sa...

Ska sei, flotters leketøy dere har anskaffet dere. Skjønner godt at strategien for sommer'n er vel planlagt, he-he! Herlig! Dere er så mye på sjøen at det er godt med litt ekstra comfort ;)

Flotte bilder av turglad gjeng som vanlig, flinke dere. Møkkavær og syke barn her, så det blir lite trim. Planlegger bare i topplokket ennå, ser frem til en herlig vår, thi-hi!

Stor klem,
Eli Kristin