søndag 22. januar 2012

UT I NATUREN - Min ungdoms vår

For ei uke siden tok jeg og jentene turen til Haukåssetra for å spise lunch. Koselig med måltid ute i det fri. 


Nå på fredag gikk jeg og mannen i huset på årets første skitur. Vi tok turen til Skaret, forbi Langdalsbu og inn til Trøåbua i Vassdalen. Nå vet jeg også hvor Fiskarbua og Ottarbua er... Bedre sent enn aldri :)


I går dro jentene, pappan og svogeren min på Tusten. Minstejenta prøvde slalåmski for første gang. Det gikk over all forventning. Bra! Vi gleder oss til Oppdaltur :-)


Mens de var på Tusten, gikk jeg opp på Lågheia til fots. Det var tungt, men godt.


I dag har vi ruslet en tur ned i havna for å se etter båten og la motoren gå ei lita stund. Flott vér!


Etter å ha spist kjøttsuppe, tok vi turen til Molde på kino. Ingen hvilken som helst film, men UT I NATUREN; Min ungdoms vår m/ Elise Theoline. Hun har tidligere jobbet i barnehagen til jentene, så eldstejenta er faktisk også med i filmen. Et lite innslag fra da Elise overnattet i hengekøye og barna vekket henne en morgen. Maja var kjempestolt da hun såg seg selv på det store lerretet.


Denne filmen vises også på NrK1 førstkommende tirsdag kl. 19.45. Programmet varer i en hel time og anbefales på det sterkeste. Storslått natur fra vakre Fræna og en flott historie om Elise Theoline.

Til slutt vil jeg bare nevne at 2012 har vært helt fantastisk hittil for min del. Mange fine opplevelser, turer og og ny jobb som jeg stortrives i. Gleder meg til flere turer og håper 2012 fortsetter i samme dur. Hei då!

2 kommentarer:

Eli Kristin Magnussen sa...

Flotte bilder og herlige turopplevelser for store og små. Fikk ikke med meg den der filmen, må få sett den. Stas å være med i film for eldstesnuppa da! :D

Har ikke ski jeg, men både ski og truger står på ønskelista, he-he. Nyt go'vær og del supre turbilder fremover, Elisabeth!! Kos dere!

Stor klem, Eli Kristin

Eli Kristin Magnussen sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.