fredag 27. mai 2011

Lenge siden sist...

Nå er det en stund siden jeg har postet noe innlegg. Vel, jeg har ikke vært i form i det siste, så da blir sånt noe lagt til sides. Jeg har en kronisk fordøyelsessykdom som heter Ulcerøs Colitt (UC). Den gir meg gode og dårlige perioder, så nå er jeg inne i en dårlig periode. Da gjelder det for meg å ta ekstra medisiner, sove, hvile og være fysisk aktiv, som f.eks. noen fjellturer.
I dag gikk turen til Trollkyrkja.


Det regnet og var disig. Dårlig sikt, men opp kom jeg. Alle klær var gjennomvåte.
Dette er en av årets 10 STIKK UT-poster i Fræna i år.


Alltid like magisk å komme inn i den første grotta. Dårlig kamera jeg hadde med i dag...


I går tok jeg turen på Lågheia for å hente min første STIKK UT-post i år. En lokal ildsjel holder for tiden på å lage nye turmål i kommunen, og i går oppdaget jeg en ny! Fra Lågheia er det mulig å følge ny merking ned til et sted kallt Lemmæn. Der gikk jeg i går og bildet under viser utsikten derfra.


Videre fra Lågheia og Lemmæn, gikk jeg til Elnessetra. Siden jeg har lagt ut mange bilder tidligere fra Lågheia og Elnessetra, så dropper jeg det i dag. God helg!!

1 kommentar:

Eli Kristin Magnussen sa...

Hei Elisabeth! Flinke du er å komme deg ut på tur :D Husker sist jeg leste om Trollkyrkja hos deg, spennende turmål! :D

Du spurte om formen til ostekaka mi. Den ble kjøpt på Snorre Jernvare (Amfi Senter) i Florø, sikkert i 2007. Den butikken tilhører Jernia-kjeden, så kanskje de har den fortsatt ;)

Ønsker deg god bedring og håper du kommer deg fort til hektene igjen. Bra du koser deg i båten forresten, hi-hi ;)

Klem, Eli Kristin