søndag 13. februar 2011

HøgheiaFlott føre på Heian i dag. Bildet over viser Eva & Bjørg ved Lågheia.Mye folk ute i det fine været i dag, både til fots og på ski.
Bildet under er fra Høgheia.Gratulerer alle mødre der ute med morsdagen i dag :-)

8 kommentarer:

Unknown sa...

Hei og takk for besøk! Alltid hyggelig med nye lesere på bloggen min.

Du har noen fantastiske vinterbilder. Vi bor i et vakkert område av verden. Vet ikke om jeg kunne bodd et sted uten å se sjøen. Vann blir liksom ikke det samme når man er vant til røff sjø.

Når det er sagt, må jeg innrømme at jeg liker vinteren best på bilder og TV. Kroppen min fungerer best i varmen og jeg skulle gjerne reist til samme strøk som deg.

Amadores er nydelig og mye, mye bedre enn Puerto Rico. Men vær forberedt på at alt er kunstig oppbygd, så noe genuint kanarisk finner du ikke her.

Da må du ta en tur til Puerto de Mogan, som er blitt mitt paradis på jord etter 20 år med ferier i Puerto Rico. Jeg har skrevet mye om Mogan på bloggen min.

Dette området er supert for fjellturer. I fjellet innefor Puerto Rico og Arguineguin er det populært å gå. For organiserte fjellturer anbefaler jeg Rocky Adventure. Har ikke selv vært på tur med de, men har venner som har vært på flere turer med dette firma og er godt fornøyd.

Tania sa...

For en herlig utsikt du har på turene dine! Kjenner jeg skulle ønske jeg bodde litt nærmere den naturen og fjellene der. Veldig vakkert og flotte bilder.

Takk for hyggelig kommentar hos meg. D
u ønsker deg større bilder på bloggen din.. hvis du har valg mal fra "malutforming" er det veldig lett.. da går du til "malutforming" også velger du "Juster bredden" som står i menyen til venstre. Der kan du f.eks velge at hele bloggen skal være 1000 piksler lang og høyre felt f.eks 270 piksler. Lagre det du endrer og se om det passer for deg, tilpass etter behov. Når du lager nytt innlegg og laster opp bilder neste gang kan du klikke på bilde inne i selve redigeringsverktøyet og du får opp forskjellige valg, her kan du velge "Ekstra stor".
Håper dette var til hjelp og en grei forklaring..ellers kan du bare spørre mer:-)
Ha en fin kveld!

Petunia sa...

Bloggen min er "egendefinert"... Forandret størrelsene på feltene/bredden på bloggen. Jeg brukte denne som bruksanvisning da jeg gjorde det:
http://somminedagerer.blogspot.com/2008/11/hvordan-lage-store-bilder-i-bloggen.html
Men har forandret en del underveis, så hvordan forholdene er nå, varierer hele tiden;)

Tania sa...

Jepp, det var det med pixlene da..i headerbildet ditt. Det bilde du vil ha i header gjør seg da best om du forandrer det til 1000 pixler i bredden, samme som du valgte i bredde for hele bloggen..siden det ikke er noe kant rundt så vidt jeg kan se her.
Prøv på det og midtstill hvis det er et valg der.

Evelyn sa...

Hei:) så flott bloggen din er blitt nå .. kjempe fine bilde.

Gleder meg til flere turbilder fra deg utover våren.

Vill nok komme en del turbilder og fortellinger fra våre turer også utover.

Og ja det er mange måter å gjøre det på som du har forstått ser jeg.. du har nå funnet en grei måte å få bildene større på. Man må gjøre det man selv syns er enklest.

Turid sa...

Herlighet for noen flotte turbilder- å den utsikten!

Unknown sa...

Hei igjen! Jeg har skrevet om Amadores i dag. Velkommen på besøk :-)

Pål Espen Husøy sa...

Nydelig utsikt, og det gir meg gode minner fra barndommen, da jeg hadde mange turer i disse områdene. Det finnes ikke noe vakrere enn vestlandskysten. Man får litt lyst til å reise oppover når man ser dette :-)