lørdag 22. januar 2011

Lågheia & Høgheia14. januar tok jeg turen på Høgheia i Elnesvågen. Her kommer en liten turbeskrivelse.
-Kjør opp hauglia, ta til venstre inn Øvre Kongefaret, så neste til høyre rett etter et skilt hvor det står "Galleri". I enden av gata er det en stor snuplass/parkeringsplass. Der starter turen på tydelig sti med skilting.
Etter noen meter kommer du inn på lysløypa. Gå ikke til venstre eller høyre, gå oppover til Haukåssetra 200 moh. Der finner du benk og videre skilting.Nå på vinterføre tar det ca. en time å gå opp til Lågheia 520 moh. Bildet under viser varden og utsikten fra Lågheia. Flott utsikt utover frenfjorden .Derfra går turen videre opp til Høgheia 694 moh. Det tar normalt ca. 20 minutt, men noe lengre tid på vinterføre. Bildet under viser varden på Høgheia med Trolltindene i bakgrunnen.Vinden lager flotte formasjoner i snøen.Bildet under var i dagens Romsdals Budstikke :-)Utsikt fra turen på vei ned fra Høgheia. GOD TUR!3 kommentarer:

FO - 2 sa...

Majestetisk, eventyrlig
og veldig, veldig
VAKKERT!!! :)

Nydelige bilder!

God lørdag!
KLEM.

FO - 2 sa...

ELSKER nr. 5 & 6!!!
Kan ikke se meg mett...
Fantastisk!!! :)

Eli Kristin Magnussen sa...

Herlig herlig herlig! Nydelig bilder fra en garantert super tur. Heldig du, bare fortsatt med det og del gjerne slike bilder med oss andre, he-he! :D Måtte det bli mange slike flotte dager fremover. I dag er det flott vær, så jeg skal ut og trille vogn på tur :P

Klem,
Eli Kristin