mandag 27. april 2009

Nesaksla på ÅndalsnesHelgen som var tok vi turen til Åndalsnes med båt. Vi hadde barnevakt til jentene, men Timmi var med. Yngste svogeren min m/familie var også med. Lørdag morgen gikk vi opp på Nesaksla 715 moh, byfjellet på Åndalsnes. Bildet over viser meg på vei opp.Her er jeg og Timmi på toppen. Vakker utsikt.Her er nesten hele gjengen ved Ottarbu på toppen. Ei flott steinhytte.Jeg på toppen. Nyyyydelig vær. 12 varmegrader på toppen. Bildet under viser utsikten over Åndalsnes.Søndag fylte yngstejenta vår 2 år. GRATULERER MILLE! Da hadde vi familieselskap hjemme med mange kaker og annet snacks. PS! Mille har på seg en kjole som jeg brukte da jeg var på hennes alder ;-)I dag har jeg og jentene gått kyststien på Farstad og vært på Nordneset Fyr. Koselig. Vi har vært veldig heldig med været i april.

6 kommentarer:

FO - 2 sa...

FOR en utsikt. Vakker natur! :) Og FOR en spreking! :)
DET var turen sin det, ja.

Gratulerer med overstått til, og med Mille. :)

Eli Kristin Magnussen sa...

Nydelige bilder snuppa, flink familie dere er. Ut på tur, liten som stor ;) Må nyte naturen rundt oss!

klems

Grete sa...

Så flotte bilder, så sprek du er og så misunnelig jeg er på fjellturene dine! Men sånn er livet,jeg får nyte bildene dine:)
Gratulerer med vel overstått til lille Mille !

Ha en flott dag!

Made by KKann sa...

Så utrolig flotte bilder - åsså så utrolig flott det må være å ha muligheten til å gå turer der!

Ha en super lørdag!

SmilKKann

Danielsmamma sa...

Så gøy at yngstejenta di har på seg en kjole du hadde da du var lita! Nydelig var ho! Jeg har jo selv en på 2 år og det er en artig alder! Flotte turer dere har vært på og! Takk for kommentaren i bloggen min! ;)

-Mitt lille rede- sa...

Nydlige bilder fra fjellturen på Nes! Sikkert en flott tur. Så søt Mille var i kjolen din :-)))