søndag 14. februar 2016

Snøløv til minstejenta

Da ble det Snøløv strikket i Drops merino extra fine.


2 kommentarer:

Eli Kristin Magnussen sa...

Ser dere er stadig på vandring i fjellet. Spreke jenter med enda sprekere mor skjønner jeg. Utrolig kjekt når de liker det og vil bli med. Ser ut til at dere har det veldig artig sammen. Gode minner, opplevelser og erfaringer å gjemme på.

Du har vel ikke tid til strikking nå?? Mye fint du har laget. Går mye i snøløv og Mary er straks på gang til meg selv. Skal bare først. Lager monsterbukse til nevøen som skal bli barnehagegutt snart.

Nyt sommeren videre. Stor klem :)

Eli Kristin Magnussen sa...

Takk for det, Elisabeth! :) Det går vel helst i rykk og napp med bloggingen og er ikke så flink til å legge igjen spor etter meg heller dessverre. Skal bare... Hverdagen er travel. Bloggen er likevel på en måte mitt arkiv for strikk og fjellturer. Har dårlig husk, så det er sånn sett veldig lett tilgjengelig uansett hvor jeg er ^_^ Og så er det så kjekt med mange fine personer.

De fine knappene kjøpte jeg i ei lita facebook-gruppe som heter "Treknappen". Ei kjekk dame som drifter den og leverer før du vet ordet av det ;) Bare søk den opp, har knapper og andre kjekke (relaterte) ting.

Nyt dagen! :)