lørdag 26. september 2009

En fuktig tur på Gangskaret

I dag har jeg tatt STIKK UT-post nr. 10 i hjemkommunen.
Fra før har jeg vært i Bjørndalen, på Kvannfjellet, Skarvatnet, Skoften, Skottenvatnet, Trollkirka, Lågheia, Jendemsfjellet og på Nordneset.Ganske tidlig ved stien opp til Gangskaret ligger det et par maurtuer. Jeg stoppet opp for å se om det var liv og røre der, men såg ikke mer enn en 4-5 stk. som stod vakt utenfor. Resten var godt gjemt inne i tua. Ikke så rart slik som det har regnet her i det siste. Jeg vurderte om jeg skulle ha på støvler eller fjellsko før jeg dro hjemmefra, men falt til ro med fjellskoa siden de er mye bedre å gå i. Det jeg egentlig skulle vurdert, er støvler eller vadebukse. Det var utrolig vått i terrenget.Stien var godt merket med påler og skilt. Enkelte steder var brattere enn andre og det regnet stort sett hele turen. Friskt og godt. Turen over Gangskaret er historisk. Fra hjemkommunen var det tre ferdselsårer over fjellene til byen før i tiden (før bilen kom). En over Åndal, en fra Sandsbukta og den over Gangskaret.Bildet over viser Malmefjorden langt i det fjerne. Mesteparten av min barndom holdt jeg til i Malmefjorden. Pappa bygde hus der, men i 2004 pakket jeg sakene og flyttet til nabobygda.Bildet over viser meg med Gangskartjønna i bakgrunnen.

6 kommentarer:

emmieverlasting sa...

Sv: Hei! Så hyggelig! Takk skal du ha:o)

Ha en god natt!

Anonym sa...

Det ser ut som du koser deg på tur, kan jeg bli med?

Made by KKann sa...

Du og du så godt det er å komme ut på tur - noe du er sååå flink til!
Flotte det nederste bildet!

Ha en herlig søndag!

SmilKKann

Wenche sa...

Flink du er å gå på tur! Er godt å komme seg ut ein tur uansett ver då. Eg må innrømme at eg likar å gå i regnver, så lenge eg kan komme meg inn igjen til ein god varm dusj etterpå:-)
Du har mange flotte bilder på bloggen din. Tar gjerne turen tilbake til bloggen din. Ha ein fin tirsdag!

Danielsmamma sa...

Hei!! Så flott blogg:) og så sprek du er!! Jeg synest også det er fantastisk godt å gå på fjellturer:))
Takk for fin kommentar i bloggen min! Jeg bruker PICASA 3 som redigerings programm, et heilt greit, enkelt og gratis program!

S10ne sa...

Så flink du er til å komme deg ut på tur Elisabeth!

Kjempefine bilder fra deg som alltid :)

PS: Kos deg med bursdagsfeiring x2

Klem